Mestarinöljy | Luonnollinen 2.5 L

98.50

Mestarinöljy, luonnollinen

Puulattioiden öljyämiseen

• Kestää likaa ja nesteitä, kuten vettä, kahvia, teetä ja punaviiniä
• Saatavana useina eri väreinä
• Antaa puulle kauniin, hengittävän pinnan
• Sisäilmasto merkitty

Lisää infoa tästä →

Kuvaus

Mestarinöljy | Luonnollinen 2.5 L suojaa puun pintaa. Öljy tunkeutuu puuhun ja varmistaa kestävän pinnan, joka kestää hyvin vettä ja likaa. Se sopii erinomaisesti sisäkäyttöön kaikille uusille tai vasta hiotuille pinnoille kaikissa puulajeissa.

Mater Colour Oil | Mestarinöljy | Luonnollinen 2.5 L Käyttö:

Tuotteen, huoneen sekä lattian lämpötilan on oltava 15-30°C. Puunkosteus ei saa ylittää 12%. Varmista hyvä ilmanvaihto levityksen ja kuivumisen aikana. Puun on oltava äskettäin hiottu, käytä lopulliseen hiontaan hiekkapaperia (100-120). Imuroi perusteellisesti. Puhdista puu WOCA Intensive Cleaner -tuotteella ja anna sen kuivua vähintään 8 tuntia ennen öljyn levittämistä.

  1. Mestarinöljyä on sekoitettava ennen käyttöä, että käytön aikana. Tuotteet, joilla on eri eränumero, on sekoitettava värien ristiriidan välttämiseksi.
  2. Levitä öljy lyhytharjaksisella maalitelalla (4-6 mm) tasaisin kerroksin. Työskentele pienillä alueilla, enintään 10 m² kerrallaan.
  3. Anna öljyn imeytyä 10-20 minuuttia. Jos öljy imeytyy nopeasti puuhun, lisää öljyä.
  4. Kiillota öljy puuhun, kunnes pinta näyttää hyvältä. Käytä hiomakonetta, jossa on valkoinen tai punainen hoitolaikka suurille alueille. Tehdessä työ ilman lattianhoitokonetta, hierrä öljy hoitolaikalla käsin.
  5. Poista ylimääräinen öljy koneella, hoitolaikan alla olevalla kuivalla nukkaamattomalla puuvillaliinalla, kunnes pinta ei enää näytä märältä. Jatka, kunnes koko alue on kiillotettu ja ylimääräinen öljy on poistettu perusteellisesti. Jos teet työn käsin, muista pyyhkiä ylimääräinen öljy tarkasti pois.
  6. Hyvän kylläisyyden varmistamiseksi pinta on kiillotettava uudelleen 1 dl Master Color Oil-tuotteella / 10 m²:lle, 6-12 tunnin sisällä ensimmäisestä levityksestä. Öljy tulee kiillottaa perusteellisesti vaiheiden 4+5 mukaisesti.
  7. Pintaa voidaan käyttää varoen 12-24 tunnin kuluttua ja täysin kovettunut pinta on 5-7 päivän kuluttua 20°C:n lämpötilassa ja 55% kosteudessa, minkä jälkeen matot yms. voidaan asettaa lattialle.

Säännöllinen puhdistus: WOCA Natural Soap-tuotteella tai WOCA Oil Refreshing-tuotteella. Öljyä pinta uudelleen WOCA Maintenance Oil-tuotteella tai Maintenance Gel:llä tarpeen mukaan.
Huomaa: Älä altista pintaa vedelle tai puhdista sitä ensimmäisen 7 päivän aikana öljyn kuivuessa.

Kuivumisaika 12-24 tuntia 20°C
Täysin kovettunut 5-7 päivää, 20°C ja 55% kosteudessa

tästä →